Srbija • 35230 Ćuprija •Vidovdanska 19 • tel/fax: 035 8470 253 • mail: copatrgovina@gmail.com •copa22@gmail.com
strana 2 od 8
Octava
sistemi za krovove
Octava
reference
Octava
garantovane
karakteristike
Octava
tehnička uputstva
Octava
cenovnik

Krovni pokrivač Octava je sistem koji sa svojim tipskim elementima omogućuje kompletno pokrivanje svakog dela krova do najsitnijih detalja. Time dobijamo, između ostalog, izuzetan estetski izgled krova ali i veliku sigurnost pokrivanja. Problem opšivanja svih vrsta prodora na krovu, koji je kod sličnih pokrivača gotovo nerešiv, kod pokrivanja sa Octavom ne postoji.

Sistem OCTAVA je namenjen za pokrivanje svih vrsta krovova. Poseduje sve tipske elemenata za kompletno pokrivanje. Svi tipski elementi su u istoj boji i dizajnu što krovu daje lep i potpuno prirodan izgled. Svaki elemenat je oblikovan tako da zadovoljava zahteve kako starih gradskih jezgara, tako i najmodernijih arhitektonskih rešenja. Iz razloga pokrivanja sistemom duplog preklopa, OCTAVA je izuzetno otporna i na najekstremnije vremenske prilike, vetar i potrese.

Elementi sistema OCTAVA: KROVNA PLOČA, TROUGAONI I POLUKRUŽNI SLEMENIK, ZAVRŠETAK POLUKRUŽNOG SLEMENA, OPŠIVKA DUGA I KRATKA, OKAPNIK, UVALA, TROUGAONA ZAPTIVKA, PROZORNA POLICA, RAVNA PLOČA, ZIDNA OPŠIVKA, SANITARNI I VENTILACINI ELEMENT, SET ZA POPRAVKU, OCTAVA EKSERI .....

Elementi Octava
SISTEM OCTAVA

Kompanija ICOPAL je već više decenija
jedan od vodećih svetskih proizvođača lakih
krovnih pokrivača izrađenih po patentiranoj višeslojnoj tehnologiji od čeličnog lima sa keramički obrađenim prirodnim kamenom kao završnim slojem. Ovo višedecenijsko iskustvo zajedno sa neprekidnim razvojem i usavršavanjem, rezultiralo je time da je sada Octava jedan od najprodavanijih krovnih pokrivača. Na primer, samo u Engleskoj je do sada Octavom pokriveno više od 10.200.000 m2 krovova.